Производител Thermopal
Опис

100% водоотпорен материјал, отпорен на отворен оган, отпорен на гребење и абење , во едно отпорен на сите видови на стандардни средства за чистење кои се користат во домаќинствата.

Материјал со мал електростатски полнеж, одредена флексибилност на мал пресек и голема цврстина.

Едноставно, производ за долгорочна намена и трајна апликација. Се употребува за изработка на мебел и оплеменување на просторот каде има зголемена влага, во индивидуалното домување и јавните објекти.

Предности

Хигиенски, Долготрајни, Цврсти, Отпорни на удар, гребнатини и абразија, Отпорност на хемикалии и водена пареа.

Примена

Ѕидови на партиции, Ѕидни облоги, Врати и мебел во санитарните и влажни места, Во болниците и лабораториите, Во продавниците, Во кујните.

 • U 1027

  Структура Компакт високо испресуван ламинат со стандарден квалитет. Со црна основа двострано обложена с ...

 • R 4531

  Структура Компакт високо испресуван ламинат со стандарден квалитет. Со црна основа двострано обложена с ...

 • R 4262

  Структура Компакт високо испресуван ламинат со стандарден квалитет. Со црна основа двострано обложена с ...

 • White

  Структура Компакт високо испресуван ламинат со стандарден квалитет. Со црна основа двострано обложена с ...

 • Camelot 1

  Структура Компакт високо испресуван ламинат со стандарден квалитет. Со кафена основа двострано обложена ...