Производител Phleiderer - Германија
Опис

P3 – Иверка која е отпорна на влага и изложеност на вода на ограничен временски период.

Површините на иверката се подготвени за обложување со декоративни фолии или декоративни ХПЛ облоги. Идеална е за површини во производството на мебел и обликување на ентериери каде отпорноста кон влага е барана.

Овој панел е исто така достапен и во варијанта на иверка со ниска емисија на формалдехид со Е1 плус квалитетот.

Примена

Кујни и мебел во бањи, Кровни конструкции, Елементи во санитарните јазли, во продавници, во клиники или лаборатории, како и дејности кои се поврзани со преработка на храна.

  • W 400

    Назив Opaque white Димензии 8 16 18 25 38 2650 x 2100 + Површина Мазна мат Цена 18 мм = 3,860 ден. ...