Prodhues Phleiderer - Gjermani
Përshkrim

Kompensatë antistatike P2 – ЕSА

Përdorimi i kompensatës elektrostatike me shtresë dekorative përfundimtare është e patjetërsueshme për të gjithë vendet ku paraqitet nevoja për mbrojtje të rangut të lartë nga zbrazja e mbushjes së lartë elektrostatike. Karakteristika e kësaj kompensate si përçues i rrymës elektrike, mundësojnë tokëzim të mirëfilltë dhe të thjeshtë, të mundësuar nëpërmjet mobilies, ndarjeve të mureve dhe shtresave, në vende ku veprimtaria është nga fusha e mikro elektronikës, laboratorëve dhe dhomave qendrore të kontrollit.

  • U 016

    Dekor Pastel Gray Dimensioni 8 16 19 25 38 2750 x 2050 + + Sipërfaqe Soft Çmimi 19 mm = 14,800 den. 25 mm = 18,200 den. ...