Производител Inoxa - Италија
Опис

Inoxa е компанија која произведува eксклузивни кујнски системи. Тука се застапени производите од DeLUXE линијата. Дизајнирани производи кои нудат максимална функционалност на кујнските простори.

Секој производ е материјализиран со нелизгачки подлоги, нерѓосувачки челик, лагерски шински системи и системи за меко затварање. Нудејќи долготрајност и крaјна функционалност на нивните производи.

 • 803BW

  Серија DeLuxe Опис Dynamic corner. Вагонетка за паметно искористување на слепите делови на аголен кујнски елеме ...

 • Сепаратор за шишиња

  Опис Додаток за вагонетките 4104WY. Паметен начин да ги одвоите шишињата во вагонетката со што ќе спречите н ...

 • 816TA

  Серија DeLuxe Шифра 816ТА/40-50 GFD 816ТА/45-50 GFD Меко затварање Да Да Финиш Сив Сив За елемент со шир ...

 • 808AW

  Серија DeLuxe Шифра 808AW Меко затварање Да Финиш Хром За елемент со ширина 450 мм Минимална д ...

 • 807AW

  Серија DeLuxe Шифра 807AW - DXB ( Десна )   /   SXB ( Лева ) Меко затварање Да Финиш Хром За ел ...

 • 3207Y

  Серија Cromatica Опис Вагонетка со меко затварање за долен кујнски елемент со мијалник и ширина од 900 мм. ...

 • 3202Y

  Серија Cromatica Опис Вагонетка со меко затварање за долен кујнски елемент со ширина од 900 мм. Шифра 3202Y ...

 • 4104WY

  Серија DeLuxe Опис Вагонетка со меко затварање за долен кујнски елемент. Вградени две полици со дрвена по ...

 • 4102WY

  Серија DeLuxe Опис Вагонетка со меко затварање за долен кујнски елемент. Вградени две бели полици со дрве ...