Prodhues Inoxa - Itali
Përshkrim

Inoxa është kompani e cila prodhon sisteme ekskluzive për kuzhinë. Këtu përfaqësohen prodhimet e linjës DeLUXE. Prodhimet e desenuara të cilët ofrojnë funksionalitet maksimal në hapësirat e kuzhinave.

Çdo prodhim është materializuar me shtresa që nuk rrëshqasin, çelik që nuk ndryshket, sisteme binare me kushinetë dhe sisteme për mbyllje të butë. Duke ofruar jetëgjatësi dhe funksionalitet të prodhimeve të tyre.

 • 803BW

  Sasi të kufizuara Seria DeLuxe Përshkrim Dynamic corner. Vagoneta për përdorim të mençur për pjesët e verbëta të elementit këndor për kuzhinë. Vihet në element me gjerës ...

 • Ndarës për shishe

  Sasi të kufizuara Përshkrim Shtesë për vagoneta 4104WY. Mënyrë e mençur që t’i ndani shishet nga vagoneta me çka do të pengoni goditjet e padëshiruara mes shisheve. Finis ...

 • 816TA

  Sasi të kufizuara Seria DeLuxe Shifra 816ТА/40-50 GFD 816ТА/45-50 GFD Mbyllje e butë Po Po Finish E përhitur E përhitur Për element me gjerësi 400 ...

 • 808AW

  Sasi të kufizuara Seria DeLuxe Shifra 808AW Mbyllje e butë Po Finish Krom Për element me gjerësi 450 mm Thellësia minimale për element 460 m ...

 • 807AW

  Sasi të kufizuara Seria DeLuxe Shifra 807AW – DXB ( E djathtë ) / SXB ( E majtë ) Mbyllje e butë Po Finish Krom Për element me gjerësi 450 mm T ...

 • 3207Y

  Sasi të kufizuara Seria Cromatica Përshkrim Vagonetë me mbyllje të butë për element të poshtëm të kuzhinës me lavaman dhe gjerësi prej 900mm. Shifra 3207Y M ...

 • 3202Y

  Sasi të kufizuara Seria Cromatica Përshkrim Vagonetë me mbyllje të lehtë për element të poshtëm të kuzhinës me gjerësi prej 900 mm. Shifra 3202Y Mbyllje e b ...

 • 4104WY

  Sasi të kufizuara Seria DeLuxe Përshkrim Vagonetë me mbyllje të butë për element të poshtëm të kuzhinës. Dy rafte të ndërtuara në suaza të elementit me bazë druri. Rrës ...

 • 4102WY

  Sasi të kufizuara Seria DeLuxe Përshkrim Vagonetë me mbyllje të butë për element të poshtëm të kuzhinës. Dy rafte të bardha të ndërtuar në suaza të elementit me bazë dr ...