• Swing Lift

  Производител Salice - Италија Меко затварање Да Висина на елементот до 720 мм Ширина на елементот 1200 ...

 • Parallel Lift

  Производител Salice - Италија Меко затварање Да Висина на елементот 440 мм (фиксно) 660 мм (фиксно) ...

 • Folding Lift

  Производител Salice - Италија Меко затварање Да Висина на елементот 720 мм (фиксно) 780 мм (фиксно) ...

 • Flap Lift

  Производител Salice - Италија Опис Овој механизам може да се монтира на левата или на десната страна во ви ...