Производител Falmec - Италија
Опис

Производи креирани како синтеза на стакло, инокс и светло со декоративни карактеристики. Капацитет на мотор 800 m³/h, комори за звучна абсорпција, калено стакло, висококвалитетн нерѓосувачки челик и халогенски или лед нископотрошувачко осветлување.

E.ion аспиратори
E.ion Аспиратори

Фабрика за чист воздух

Денес Falmec го нуди новиот ексклузивен E.ion System®. Новата технологија содржана во новата колекција на аспиратори не само што ќе го намали напријатниот мирис но, и ќе ја врати јонската рамнотежа за оптимална животна средина со придобивки за здравјето на човекот. Специјални лаборатории ја сертифицираа технологијата E.ion System® која го намалува непријатниот мирис над 70%.

Design+ аспиратори Design+ Аспиратори

Design+

Серијата Design вклучува модерни аспиратори за сечиј вкус. Од наједноставните до најкомплексните, најхрабрите, од стандардните аспиратори до најуникатните. Изработени од најквалитетните материјали со најмодерната технологија.

Mirabilia аспиратори Mirabilia Аспиратори

Многу повеќе од електричен уред

Светлината ја има главната улога во проектот Mirabilia, исклучителен повеќе наменски предмет кој ги поседува сите особини на лустер без да ги загуби сите ефикасни финкции на аспиратор. Во двете верзии, Round – верзија со меки, заоблени линии и Square – со прави линии, Mirabilia е обликувана во стакло издекорирана со симболични слики со силен емотивен впечаток.

Potenza аспиратори Potenza Аспиратори

Potenza

Аспиратори со очигледни препознатливи, иновативни минималистички особини, покажуваат цврста природа и дарба да приспособат целата кујна кон Вашиот карактер, не само поради нивните форми но и поради технологијата што ја нудат.