Prodhues Falmec - Itali
Përshkrim

Prodhime të krijuar si sintezë e qelqit, inoksit dhe dritës me karakteristika dekorative. Kapaciteti i motorit 800 m³/h, pjesë për absorbimin e zërit, qelq i kalitur, çelik i pandryshkshëm i kualitetit të lartë dhe ndriçim me shpenzim të ulët nga drita halogjeni apo LED drita.

E.ion Aspirator
E.ion aspirator

Fabrikë e ajrit të pastër

Sot Falmec e ofron E.Ion System® e ri ekskluziv. Teknologjinë e re që e përmban koleksioni i ri i aspiratorëve jo vetëm që do ta zvogëlojë aromën e pakëndshme, por edhe do ta kthejë baraspeshën jonike për mjedis jetësor optimal me përfitime për shëndetin e njeriut. Laboratori speciale e certifikuan teknologjinë E.Ion System® e cila e zvogëlon aromën e pakëndshme mbi 70%.

Design+ aspirator Design+ aspirator

Design+

Seria Design përfshin aspirator modern për çdo shije. Nga më të thjeshtat deri te ato më komplekset, më të guximshmit, nga aspiratorët standard deri te ato më unik. Të punuar nga materialet të kualitetit më të lartë dhe me teknologji më moderne.

Mirabilia aspirator Mirabilia aspirator

Më shumë se një pajisje elektrike

Drita e ka rolin kryesor në projektin Mirabilia, një send me më shumë përdorime i cili i posedon të gjithë veçoritë e lusterit pa i humbur të gjitha funksionet efikase të aspiratorit. Në të dy versionet, versioni Round me vija të buta rrethore dhe versioni Square me vija të drejta, Mirabilia e formuar në qelq dhe e dekoruar me fotografi simbolike me një përshtypje emotive të fortë.

Potenza aspirator Potenza aspirator

Potenza

Aspirator me veçori që lehtë njihen e që janë inovative dhe minimaliste, tregojnë natyrë të fortë dhe dhunti që të adaptojnë tërë kuzhinën me karakterin tuaj, dhe atë jo vetëm për nga format e tyre por edhe për teknologjinë që e ofrojnë.