• Mbajtës për shishe të verës

  Prodhues Rujz Design - Sllovenia Shifra 2016 Përshkrim Mbajtës druri për shishe të verës. I punuar në mënyrë elegante që të fitoni mënyrë interesante dhe të ndryshme p ...

 • Qelq mbrojtës

  Prodhues Bellanda - Itali Model Qelq mbrojtës Përshkrim Panel qelqi i cili vendoset në panel si mbrojtje nga veprimi i nxehtësisë të anëve të vatrës në kuzhinë. Mb ...

 • Kovë për mbeturina

  Prodhues Bellanda - Itali Shifra BEL 04011 D295 Model Kovë për mbeturina Përshkrim Zgjedhje unike dhe praktike për largimin e mbeturinave drejtpërdrejtë nga paneli. ...

 • Kovë për mbeturina 2

  Prodhues Bellanda - Itali Model Kovë për mbeturina Përshkrim Zgjedhje unike dhe praktike për largimin e mbeturinave drejtpërdrejtë nga paneli. Montim i lehtë dhe i sh ...

 • Sipërfaqe për mbrojtjen e panelit

  Prodhues Bellanda - Itali Model Worktop protection Code BEL 01550 Përshkrim Sipërfaqe origjinale për tenxhere që sapo është nxjerrë nga shporeti. Lehtë vendoset dhe ë ...

 • Cavo

  Prodhues Bellanda - Itali Model Cavo Shifra BEL 02300 Përshkrim Mbajtës për rafte varëse. Njëra anë montohet në tavan derisa në anën tjetër vendoset rafti. Lart ...

 • Fluo

  Prodhues Bellanda - Itali Model Fluo Shifra BEL 02355 Përshkrim Desen i hulumtuar me qëllim që të fitohet mbajtës ndriçues për bar, i punuar nga metakrili i lëmuar me ...