Производител Gamet
Gamet е лидер на Полскиот и Европскиот пазар во произвотството на декоративни рачки, кваки, ногарки и други додатоци за мебел. Во соработка со дизајнери како и со воведувањето на нови технологии во процесот на производство, со високи стандарди, Gamet нуди производи со безпрекорен квалитет.
Производител Giusti
Компанијата Giusti е водечки Европски производител на декоративен оков за мебел. Располага со широк спектар на производи, чија главна карактеристика е врвен дизајн и одличен квалитет.
Производител Rujz Design
Rujz Design, долгогодишен производител на декоративен оков.
Производител Cafim
Cаfim е италијанска компанија посветена на производство на декоративни елементи за мебел, рачки, закачалки и др.
Рачки
Избор на декоративни рачки од повеќе производители.
Закачалки
Избор на декоративни закачалки од повеќе производители.
Кваки
Избор на декоративни кваки од линиите на Gamet - MultiSystem и Aseptic.
Оков за компактен HPL
Оков за партиции од HPL.