Prodhues Gamet
Gamet është lider në tregun e Polonisë dhe atë Europian në prodhimin e dorezave dekorative, këmbëzave dhe shtesave të tjera për mobilie. Në bashkëpunim me desenatorët si dhe me aplikimin e teknologjive të reja në procesin e prodhimit, me standarde të larta, Gamet ofron prodhime me kualitet të pacen.
Prodhues Giusti
Kompania Giusti është prodhues udhëheqës në Evropë i pajisjeve shtesë për mobilie. Disponon me një spektër të gjerë të prodhimeve, karakteristika kryesore e të cilëve është deseni i përsosur dhe kualiteti i lartë.
Prodhues Rujz Design
Rujz Design, prodhues shumë vjeçar i pajisjeve shtesë dekorative .
Prodhues Cafim
Cafim është kompani nga Italia e cila është e përsosur në prodhimin e elementeve dekorative për mobilie, doreza, varëse e të tjera.
Doreza
Zgjedhje e dorezave dekorative nga më shumë prodhues.
Varëse
Zgjedhja e varëseve dekorative nga më shumë prodhues.
Doreza për dyer
Zgjedhje e dorezave dekorative nga linjat e Gamet- MultiSystem-it dhe Aseptic-it
Pajisje shtesë për HPL kompakt
Pajisje shtesë për ndarjet nga HPL-ja