Производител Domus Line
Domus Line е Италијанска компанија специјализирана за развој и производство на светлечки производи, системи и контролери во секторот за мебел. Имаат многубројни производи кои вклучуваат халогено и ЛЕД осветлување. Производите кои ние ги застапуваме се со ЛЕД светло, како и модел на халогена ламба.
Светла за во елементи
Група на светилки кои се поставуваат во мебелот: во гардеробери, во плакари, во кујнските елементи,.. Дел од нив имаат сензор на движење кој автоматски ја пали и ја гаси светилката.
Светла за под елементи
Група на светилки кои површински се поставуваат под кујнските елементи, полици, комоди.
Осветлувачки оклагии
Производи кои имаат двојна функција. Најпрво како оклагија за закачалки во Вашиот плакар или гардеробер, а потоа и како светилка која го осветлува просторот во елементот.
LED осветлувачки ленти
Флексибилни ленти со LED осветлување во бела боја или секвенца на спектар на бои.
Надсветло
Светла кои можете да ги поставите над одредени елементи како: огледала во купатила, спални, рамки од слики, над кујнските елементи,..