Prodhues Domus Line
Domus Line është kompani italiane e specializuar për zhvillim dhe prodhim të prodhimeve ndriçuese, sisteme dhe kontrollues në sektorin e mobilieve. Kanë prodhime të shumta të cilët përfshijnë ndriçim halogjen dhe LED. Prodhimet të cilët në i përfaqësojmë janë me LED drita, si edhe model i llambës halogjen.
Drita për elementet
Një grup i dritave të cilat vendosen në mobilie, në gardëroba, në dollapë, në elemente të kuzhinës... Një pjesë e tyre kanë senzor të lëvizjes i cili në mënyrë automatike e ndez dhe e mbyll dritën.
Dritë për ndër elemente
Një grup i dritave të cilat në mënyrë sipërfaqësore vendosen nën elementet e kuzhinës, rafteve, komove.
Okllai
Prodhime të cilat kanë funksion të dyfishtë. Së pari si okllai për varëse në dollapin ose gardërobën tuaj, e pastaj edhe si dritë e cila e ndriçon hapësirën në element.
LED shirita
Shirita të lakueshëm me LED ndriçim me ngjyrë të bardhë ose sekuencë të spektrit të ngjyrave.
Mbi dritë
Drita të cilat mund t’i vendosni mbi një element të caktuar si: pasqyre në banjo, dhoma të gjumit, korniza të fotografive, mbi elementet e kuzhinës,..