Производител Telma - Италија
Опис

Чешмите за садопери се со врвен дизајн, естетика и квалитет. Создадени од материјалите кои Telma ги развива во комбинација со нерѓосувачки челик. Приозводи кои спаѓаат во АА класата на портошувачка, што преку заштеда на вода и енергија, овозможува самоисплатливост на оваа инвестиција. Производи со 5 годишна гаранција од страна на производителот.

  • MGG90

    Шифра MGG90 Финиш Бел Цена 28,350 ден. ...