• Sunset IFR

  Shifra 1020305N/3D Model IFR (senzor) Fuqi dhe tension 3W @ 12V Ngjyrae dritës E bardhë e natyrshme(4200 ÷ 4500К) Finish Alumin Çmimi 3,550 den. ...

 • Sunrise IFR

  Shifra 1099105N/3D Model IFR (senzor) Fuqi dhe tension 3W @ 12V Ngjyrae dritës E bardhë e natyrshme(4200 ÷ 4500К) Finish Alumin Çmimi 3,500 den. ...

 • Leaf DR

  Shifra 1087205N Gjerësia elementi 900mm Fuqi dhe tension 3,84W @ 12V Ngjyra e dritës E bardhë e ftohtë(5000 ÷ 5500К) Finish Alumin Çmimi 4,600 den. ...

 • Sunny IFR

  Shifra 1091605N/3D Model IFR (senzor) Fuqi dhe tension 3W @ 12V Ngjyra e dritës E bardhë e natyrshme(4200 ÷ 4500К) Finish Alumin Çmimi 3,650 den. ...