Механизам MOTION - V
Производител Servetto - Италија
Опис

Совршена комбинација на естетика и функционалност

MOTION-V е нов патентиран систем на SERVETTO за отварање и затварање на различни типови на врати. Toj е иновативен и разновиден рото-преносен плакарски механизам кој може да се употребува во секоја соба.

Лесно и брзо се монтира на гардероберот и не одзема дополнително време за подесување. Се употребува како лев или десен механизам и со тоа Вие слободно ја одберате страната на отварање на вратата. Овозможува целосно отварање на вратата на гардероберот без никакви препреки.

Компоненти Компонентите можете да ги погледнете овде.
  • Motion – V

    Модел Motion - V Шифра MTNV1 Опис Шарка за врата со ширина од 780 до 880 мм. Врата од 15 до 50 кг. Боја Бе ...