Производител Servetto - Италија
Опис

Дизајнирани гардеробни механизми, со посветено целосно внимание на функционалноста, конструкцијата, естетиката и материјализацијата при дизајнирањето на производите.

Програма која опфаќа ѕидни и вградливи оклагиски системи, фиоки, држачи за кравати, каиши, чевли.

 • Држач за решетка или двојна фиока

  Модел Finally Систем Self System Шифра FNNBP1604 Опис Држач кој се поставува како додаток за решетката за пан ...

 • Решетка за панталони

  Модел Решетка за пантолони Систем Self System Шифра PORPSEX4 Опис Решетка за панталони на извлекување и ...

 • Двојна фиока на извлекување

  Модел Двојна фиока Систем Self System Шифра DSD000AG Опис Двојна фиока на извлекување и можност за ширин ...

 • Држач за каиши

  Шифра SSNCP152 Опис Држач за каиши на извлекување. На него можат да се закачат до 16 каиши. Лесно и брзо се по ...

 • Држач за панталони, суќњи и кравати

  Шифра SSNCP153 Опис Тронаменски држач на извлекување кој лесно се поставува на страницата на Вашиот плака ...

 • Држач за кравати со сад

  Модел Држач за кравати Шифра SSNBP164 Опис Држач за кравати на повлекување. Има место за 20 кравати кои с ...

 • Otto Closet Pro

  Модел Otto Closet Pro Шифра SE83CP Опис Лифт оклагија која се поставува на ѕид. Држачите поставени од двете с ...

 • Otto

  Модел Otto Шифра SE83PA104 Опис Лифт оклагија која се поставува на ѕид. Опремена со 7 места за Вашите закач ...

 • Only – Wall System

  Модел Only - Wall System Систем Wall System Шифра PP03ME400 Опис ONLY претставува еволуција кај класичните плакарс ...

 • Wall System

  Систем Wall System Шифра WALLTUB04 Опис Ѕиден систем со две страници во бела боја и оклагија кој лесно се вгр ...