Prodhues Servetto - Itali
Përshkrim

Shtesa të desenuara për gardërobë, duke i kushtuar kujdes të veçantë funksionalitetit, konstruksionit, estetikës dhe materializimit gjatë desenimit të prodhimeve.

Programi i shtesave për mobilie e cila përfshin mure ndarëse gjysmë të tejdukshëm, pasqyre të vetë qëndrueshme, varëse, karrige, sisteme okllaie për mure dhe që vendosen në suaza të elementeve, sirtar, mbajtës për kravata, rripa, këpucë.

 • Mbajtës për rrjetë ose sirtar të dyfishtë

  Model Finally Sistem Self System Shifra FNNBP1604 Përshkrim Mbajtës që vendoset si shtesë për rrjetë për pantallona ose sirtar i dyfishtë. Finish E bardhë ...

 • Rrjetë për pantallona

  Model Finally Sistem Self System Shifra PORPSEX4 Përshkrim Rrjetë për pantallona që nxirret dhe mundësi për rregullim në gjerësi. Kapaciteti 8 kg. Gjerësia Prej ...

 • Sirtar i dyfishtë me nxjerrje

  Model Finally Sistem Self System Shifra DSD000AG Përshkrim Sirtar i dyfishtë me nxjerrje dhe mundësi për rregullim në gjerësi. Në mbajtësit e brendshëm për nxjerrje ...

 • Mbajtës për rripa

  Shifra SSNCP152 Përshkrim Mbajtës për rripa me nxjerrje. Në atë mund të varen deri në 16 rripa. Vendoset shpejt dhe lehtë në anën e gardërobës suaj. Thellësia 500mm ...

 • Mbajtës për rroba

  Shifra SSNCP153 Përshkrim Mbajtës me nxjerrje me tre destinime i cili lehtë vendoset në anët e dollapit tuaj. Pantallonat do t’i varni mbi katër ndarjet, kurse fundet do t’i var ...

 • Mbajtës për kravata me enë

  Shifra SSNBP164 Përshkrim Mbajtës për kravata me nxjerrje. Ka vend për 20 kravata të cilët çdoherë do të jenë radhitur në mënyrë të drejtë dhe do të duken lehtë. Në mbaj ...

 • Otto Closet Pro

  Model Otto Closet Pro Shifra SE83CP Përshkrim Lift okllaia e cila vendoset në mur. Mbajtësit e vendosur në të dy anët e dorezës qendrore mund të rregullohen prej 650 deri m ...

 • Otto

  Model Otto Shifra SE83PA104 Përshkrim Lift okllai e cila vendoset në mur. E pajisur me 7 vende për varëset tuaja për rroba në vetë dorezën si edhe nën mekanizëm, varëse t ...

 • Only

  Model Only Shifra SE03LA Përshkrim ONLY paraqet evolucion të lift okllaive klasike për dollap. E punuar sipas teknologjisë më bashkëkohore me pamje të sofistikuar dhe ergonom ...

 • Only – Wall System

  Model Only - Wall System Sistem Wall System Shifra PP03ME400 Përshkrim ONLY paraqet evolucion të lift okllaive klasike për dollap. E punuar sipas teknologjisë më bashkëk ...

 • Wall System

  Sistem Wall System Shifra WALLTUB04 Përshkrim Sistem muri me dy anë me ngjyrë të bardhë dhe okllai e cila lehtë vendoset në mur në gardërobën tuaj. Gjerësia 700 - 1 ...