Производител Servetto - Италија
Опис

Дизајнирани гардеробни механизми, со посветено целосно внимание на функционалноста, конструкцијата, естетиката и материјализацијата при дизајнирањето на производите.

Програма на додатоци за мебел која опфаќа преградни полупровидни зидови, самостоечки огредала, закачалки, столици и др.

 • Решетка за чевли

  Шифра PORSCA400 Опис Решетка за чевли на подесување и извлекување. Ширина на подесување: 570 - 1000 мм. Може да с ...

 • Држач за чевли

  Шифра SETAC114A Опис Држач за чевли на подесување. Ширина на подесување: 510 - 940 мм. Може да се монтира во плак ...

 • Dina

  Шифра DINA00 Опис Закачалка изработена од термопластичен материјал. Боја Потокалова, Розева, Сина. ...

 • Cenerentola

  Модел Огледало Cenerentola Шифра CENERE400 Опис Самостоечко огледало изработено од термопластичен материја ...

 • Bobo

  Модел Закачалка за облека Шифра Bobo Опис Држач за облека изработена од термопластичен материјал. ...

 • Pisolo

  Модел Закачалка за облека Шифра Pisolo Опис Држач за облека изработена од термопластичен материјал. ...

 • Tulipan

  Модел Закачалка за палта Шифра Tulipan Опис Закачалка за палта изработена од термопластичен материја ...

 • Sehan

  Модел Sehan Шифра SEHAN12LX Опис Закачалка изработена од термопластичен материјал. Боја Црна, Црвена, ...

 • Pedro

  Модел Подлога за врзување на чевли Шифра PEDRO0G00 Опис Подлога за врзување на чевли изработена од терм ...