Prodhues Servetto - Itali
Përshkrim

Shtesa të desenuara për gardërobë, duke i kushtuar kujdes të veçantë funksionalitetit, konstruksionit, estetikës dhe materializimit gjatë desenimit të prodhimeve.

Programi i shtesave për mobilie e cila përfshin mure ndarëse gjysmë të tejdukshëm, pasqyre të vetë qëndrueshme, varëse, karrige,..

 • Shoshë për këpucë

  Shifra PORSCA400 Përshkrim Shoshë për këpucë me rregullim dhe tërheqje. Gjerësia e rregullimit: 890-1000mm. Mund të montohet në dollap ose në mur me ndihmën e Finally Self Syst ...

 • Mbajtës për këpucë

  Shifra SETAC114A Përshkrim Mbajtës për këpucë me rregullim. Gjerësia e rregullimit: 510-940mm. Mund të montohet në dollap ose në mur. Çmimi 1,300 den. Shpor ...

 • Dina

  Shifra DINA00 Përshkrim Varëse e punuar nga materiali teknoplastik. Finish Ngjyrë portokalli, Ngjyrë trëndafili, E kaltër Çmimi 260.00 den. ...

 • Cenerentola

  Модел Pasqyre Cenerentola Code CENERE400 Description Pasqyre për dysheme e punuar nga materiali termoplastik. Lartësia 1320mm Gjerësia 570mm Thellësia 470 ...

 • Bobo

  Model Varëse për xhaketa Shifra Bobo Përshkrim Varëse për rroba e punuar nga materiali termoplastik. Gjerësia 430mm Lartësia 1140mm Finish E bardhë Ç ...

 • Pisolo

  Model Varëse për xhaketa Shifra Pisolo Përshkrim Varëse për rroba e punuar nga materiali termoplastik. Gjerësia 480mm Lartësia 1170mm Finish E bardhë, Ngjy ...

 • Tulipan

  Model Varëse për xhaketa Shifra Tulipan Përshkrim Varëse për rroba e punuar nga materiali termoplastik. Gjerësia 410mm Lartësia 1680mm Finish E trëndafili, ...

 • Scacco Matto

  Model Varëse për xhaketa Shifra Scacco Matto Përshkrim Varëse për rroba e punuar nga materiali termoplastik. Gjerësia 450mm Lartësia 1650mm Finish E bardhë ...

 • Sehan

  Model Sehan Shifra SEHAN12LX Përshkrim Varëse e punuar nga materiali termoplastik. Finish E zezë, E kuqe, Ngjyrë portokalli, Ngjyrë gështenje, E bardhë, E verdhë ...

 • Pedro

  Model Pedro Code PEDRO0G00 Description Sipërfaqe për lidhjen e këpucëve e punuar nga materiali termoplastik. Përshkrim E përhitur Çmimi 1,900 den. ...