Производител SM'Art - Италија
Опис

Материјали со дефинирана текстура на површина, со потреба од дополнителна колоритна и материјална дообработка, според концептот на дизајнерот – архитектот.

Структура со висока густина на основниот материјал, која овозможува оформување на строги рабови, како и зголемена цврстина на материјалот.

Нивната стандардна димензија е 3040 х 1200мм, со дебелина до највисока точка на обработка 18мм.

Примена

Производство на мебел, Завршни фази во ентериерното уредување во индивидуални и јавни објекти, Декоративни ѕидни облоги.

  • Piramide

    Површина Пирамидна текстура по целата површина Димензија 3040 х 1200 х 18 Цена 21,850 ден. ...

  • Onda Mar Nero

    Површина Брановидна текстура по целата површина Димензија 3050 х 1220 х 18 Цена 21,400 ден. ...