Prodhues SM'Art - Itali
Përshkrim

Materiale me teksturë të definuar të sipërfaqes, i nevojshëm përpunimi i mëtutjeshëm në ngjyrë dhe material, sipas konceptit të projektuesit – arkitektit.

Strukturë me dendësi të lartë të materialit bazë, e cila mundëson formimin e skajeve të ashpra, si edhe fortësi të zmadhuar të materialit.

Dimensioni i tyre standard është 3040 x 1200mm, me trashësi deri në pikën më të lartë të përpunimit 18mm.

Zbatimi

Prodhimi i mobilieve, Fazave përfundimtare në rregullimin e enterierit në objekte individuale dhe publike, Mbështjellës dekorativ për muret.

  • Piramide

    Sipërfaqe Teksturë në formë piramide në tërë sipërfaqen Dimensioni 3040 х 1200 х 18 Çmimi 21,850 den. ...

  • Onda Mar Nero

    Sipërfaqe Teksturë në formë të valëve në tërë sipërfaqen Dimensioni 3050 х 1220 х 18 Çmimi 21,400 den. ...