RAUKANTEX V-Nut
Предности Стаклото како материјал отсекогаш играл важна улога во архитектурата и дизајнот. Истотака денес е тешко да се замисли соба или мебел без транспарентни и полутранспарентни стаклени врати и површини. Со оваа група REHAU создаде можност за комбинација на стаклен изглед од висок квалитет заедно со позитивните особини на полимерот.
  • Изгледа како стакло, но има поголема отпорност на удар и е полесен од стакло;
  • Дава длабочински визуелен изглед;
  • Ја прекржува светлината како вистинско стакло;
  • Разни колоритни варијации;
Примена Кантирање на трезариски и работни маси, корпуси, преградни тенки ѕидови, рамки или вратички.
1521E
Димензија Цена
23 / 1,3 140.00 ден./м
45 / 1,3 160.00 ден./м
1522E
Димензија Цена
23 / 1,3 140.00 ден./м
45 / 1,3 160.00 ден./м
1577E
Димензија Цена
23 / 1,3 140.00 ден./м
45 / 1,3 160.00 ден./м
1578E
Димензија Цена
23 / 1,3 140.00 ден./м
45 / 1,3 160.00 ден./м
1636E
Димензија Цена
23 / 1,3 140.00 ден./м
45 / 1,3 160.00 ден./м
1982E
Димензија Цена
23 / 1,3 140.00 ден./м
45 / 1,3 160.00 ден./м
1984E
Димензија Цена
23 / 1,3 140.00 ден./м
45 / 1,3 160.00 ден./м