RAUKANTEX Design
Предности RAUKANTEX Design со својот креативен дизајн му даваат исклучителни, препознатливи црти на Вашиот мебел:
  • Нерамномерна рефлективна површина со сјајна вредност >85 точки
  • Дозволува мал радиус
  • Добра хемиска отпорност
  • Висока UV отпорност
Примена Кантирање на трезариски и работни маси, корпуси, преградни тенки ѕидови, рамки или вратички.
1421E
Димензија Цена
45 / 1,5 175.00 ден./м
1440E
Димензија Цена
45 / 1,5 175.00 ден./м
1477E
Димензија Цена
45 / 1,5 175.00 ден./м
1539E
Димензија Цена
45 / 1,5 175.00 ден./м
1626E
Димензија Цена
45 / 1,5 175.00 ден./м