RAUKANTEX Magic 3D
Përparësitë ABS shirita në kombinim me sipërfaqet transparente dhe print të kualitetit të lartë. Kombinim i cili krijon thellësi unike dhe tri dimensionale.
Zbatimi Mbyllje e skajeve të tavolinave të kuzhinës dhe tavolinave të punës, korpuseve, mureve të hollë ndarës, kornizave ose dyerve.
072Z
Dimensioni Çmimi
45 / 2 165.00 den./m
073Z
Dimensioni Çmimi
45 / 2 165.00 den./m