• Skate SLAVE / Skate TLDM

    Shifra 1090110N/2 1090110N/1 Model TLDM SLAVE Fuqi dhe tension 1,6W @ 12V 1,6W @ 12V Ngjyra e dritës E bardhë e natyrshme(4000 ÷ 4500К) E bardhë e natyrshme(4000 ÷ 4 ...

  • Metris OB

    Shifra 1087817N Model Metris OB Fuqi dhe tension 1,6W @ 12V Ngjyra e dritës E bardhë e natyrshme(4000 ÷ 4500К) Finish Çelik Çmimi 1,200 den. ...

  • Dream

    Shifra 1074110 Model Dream Fuqi dhe tension 1,5W @ 12V Ngjyra e dritës E bardhë e ftohtë(5000 ÷ 5700К) Finish E përhitur Çmimi 4,200 den. ...