• Goccia IFR

    Shifra 1088105 1088205 1088305 Gjatësia 740mm 900mm 1060mm Fuqi dhe tension 2,88W @ 12V 3,84W @ 12V 4,56W @ 12V Ngjyra e dritës E bardhë e ftohtë (5000 ÷ 5700К) ...