• Prima UP

    Shifra 0450405 0450405 Gjatësia 600mm 900mm Fuqi dhe tension 14W @ 230V 21W @ 230V Ngjyra e dritës E bardhë e natyrshme (4000К) Finish Alumin Alumin Çmimi ...