Производител Kronospan - Германија
Опис Дизајн со престиж

Природно. Висок квалитет. Автентичен изглед и чувство. Нашите Super Natural Prestige подови - како што сугерира името – ги зрачи елеганцијата и престижот на многу најдобрите материјали. Сјајни синхрони пори создаваат отсјај на матираната површина, додека уникатните димензии на парчињата и модерните тонови на орев ќе го преобрази модерното живеење во стилски искуство.

Особини на производот
 • Aquastop – 8 мм влаго-отпорно ХДФ јадро
 • Синхронизиран изглед
  Автентичен природен дрвен изглед и чувство
 • Мат површина со автентични дрвни годови
 • V-жлеб од 4 страни
 • Eco Friendly
 • Анти-бактериски заштитен слој
 • 1Clic2go
  Лесно монтирање
 • Class 23
  За тешка употреба во домашни средини
 • Class 32 / AC 4
  За нормална употреба во јавни средини