К40
Паркет лајсна К40

Ова е класична МДФ паркет лајсна со иста боја и ефект на дрво кои одговараат на ламинатните подови на Krono Original. Со својата длабочина од 22 мм овозможува доволна покриеност на празнините меѓу ѕидот и подот. Лесно се монтира на монтажен клип и е обложена со печатена фолија во дрвен дезен.

Димензија на профилот: 2600 x 40 x 22 мм

Цена на цел профил: 142.00 ден.

К58
Паркет лајсна К58

Оваa модерна МДФ паркет лајсна со иста боја и ефект на дрво кои одговараат на ламинатните подови на Krono Original. Со својата длабочина од 18 мм овозможува доволна покриеност на празнините меѓу ѕидот и подот. Тоаa лесно да се инсталира користејќи монтажни клипови.

Димензија на профилот: 2600 x 58 x 18 мм

Цена на цел профил: 208.00 ден.

Дезени на паркет лајсните
0701K40-0701 1729K40-1729 8460K40-8460 8570K40-8570 8748K40-8748 8816K40-8816
9396K40-9396 9424K40-9424 9873K40-9873
8631K58-8631 8632K58-8632 8633K58-8633 8634K58-8634 9815K58-9815 9852K58-9852