Производител Kronospan - Германија
Опис Зашеметувачки ново достигнување на реализмот.

Super Natural Classic, избор на дезени со ново ниво на реализам. Мат површина, со автентични пори на дрвото, самоуверено ги репродуцира најисклучителните особини на високо-квалитетното дрво давајќи му на Вашиот под природен изглед и чувство.

Особини на производот
 • Aquastop – 8 мм влаго-отпорно ХДФ јадро
 • Синхронизиран изглед
  Автентични пори кои му даваат на Вашиот под природен изглед и чувство
 • Мат површина со автентични пори
 • Eco Friendly
 • Анти-бактериски заштитен слој
 • 1clic2go
  Лесно монтирање
 • Class 23
  За тешка употреба во домашни средини
 • Class 32 / AC 4
  За нормална употреба во јавни средини
 • 5164 – Warehouse Oak

  5164 - Warehouse Oak Димензија 1285 x 192 x 8 Пакет 2,22 м² Цена (м²) 450.00 ден. Ограничени количини

 • 5166 – Bleached Oak

  5166 - Bleached Oak Димензија 1285 x 192 x 8 Пакет 2,22 м² Цена (м²) 450.00 ден. Ограничени количини