Производител Kronospan - Германија
Опис Автентичен изглед на рачно обработени талпи.

Бидејќи трагите на времето се скапоцени и убави, класичниот стил не само што ќе биде во согласност со сегашниот тренд, но, и ќе му даде на Вашиот дом посебна атмосфера. Vintage Classic на Krono Original е совршена основа за возбудлив микс на старото и новото. Површината која остава впечаток дека е рачно обработена му дава на Вашиот под робусна, а воедно и едноставна елеганција.

Особини на производот
 • Aquastop – 10 мм влаго-отпорно ХДФ јадро
 • Синхронизиран изглед
  Автентични пори кои му даваат на Вашиот под природен изглед и чувство
 • Мат површина со автентични пори
 • V-жлеб од 4 страни
 • Microscratch – Висока заштита од гребнатини
 • Eco Friendly
 • Анти-бактериски заштитен слој
 • 1clic2go
  Лесно монтирање
 • Class 23
  За тешка употреба во домашни средини
 • Class 32 / AC 4
  За нормална употреба во јавни средини