Новости

Островски аспиратор Серија Mirabilia Силуета на облакодери на бела позадина го будат амбиентот на големата метропола. Спојот на модерното и мистериозното го декорираат овој високо привлечен предмет. ПОВЕЌЕ МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД ЕЛЕКТРИЧЕН УРЕД Светлината ја има главната улога во проектот Mirabilia, исклучителен повеќе наменски предмет кој ги поседува сите особини на лустер без да ги … [Повеќе...]

Може да имате сè во еден лизгач за фиоки Futura “Smove” со дејство кое успорува и Futura “Push” за фиоки без рачки споени во еден – “UNICA”, Досега, не можеше да се замисли еден производ кој ги содржи особините на двата лизгачи. Оперативниот систем е во целост механички и оттаму не бара никакво струјно поврзување. … [Повеќе...]

SKOPJE DESIGN WEEK 2013

ВИТРИНА има чест да Ве покани на свеченото отварање на овогодинешната” Недела на дизјан во Скопје” на 1октомври 2013 во 20 часот во Куршумли ан. Настанот е отворен за посетители секој ден ,од 1 до 6 Октомври 2013 год. во Куршумли Ан. почнувајки од 10:00часот па се до 00:00 часот. Оваа година ВИТРИНА покрај Изложбениот … [Повеќе...]