Производители Thermopal, Wodego - Германија
Опис

Thermopal и Wodego нудат иверка со повисок квалитет достапна за европскиот пазар.

Оплеменетата иверка со меламинска фолија како производ и нејзините можности веќе ни се познати од досегашната егзистенција на нашиот пазар.