Производител SM'Art - Италија
Опис

SM'Art е Италијанска компанија која има развиено силно чуство за уникатност, иновативност и единственост на своите производи. Од нивната опширна палета ги застапуваме дрвните фурнири.

Производството на овие материјали ги напушта старите технологии и преку имплементација и развој на нови технологии и процеси се добиени материјали кои нудат нов и автентичен израз.

Природната структура на материјалите нуди можност за дополнителна обработка, бајцување и лакирање, а во исто време ги нуди и сензациите на природниот материјал.

Дрвениот фурнир е достапен во неколку модели, добиени со постапка на интурзија. Достапен во стандардна димензија од 244/122 см, со дебелина од 0.6 мм.

Примена Се користи за еднострано или двострано обложување на суровинска иверка, медијапан и сл.
 • EGG SHELL

  Шифра S101-S113 Димензија 2440 x 1220 x 0,6 Цена 17,050 ден. ...

 • CLOVER

  Шифра H802-H808 Димензија 2440 x 1220 x 0,6 Цена 17,050 ден. ...

 • FOREST

  Шифра H812-S111 Димензија 2440 x 1220 x 0,6 Цена 17,050 ден. ...

 • CHESS

  Шифра H802 Димензија 2440 x 1220 x 0,6 Цена 17,050 ден. ...

 • STREAM

  Шифра H809-H806 Димензија 2440 x 1220 x 0,6 Цена 17,050 ден. ...