Вагонетки

Серија DeLuxe
Шифра 808AW
Меко затварање Да
Финиш Хром
За елемент со ширина 450 мм
Минимална длабочина на елемент 460 мм
Висина 1800 мм
Корпи
( Хромирани со дрвена подлога )
12
Носивост 55 кг.
Цена 36,700 ден.