Оклагија

Шифра 1088105 1088205 1088305
Должина 740 мм 900 мм 1060 мм
Моќ и Напон 2,88W @ 12V 3,84W @ 12V 4,56W @ 12V
Боја на
светлината
Ладна бела (5000 ÷ 5700К)
Финиш Алуминиум Алуминиум Алуминиум
Цена 5,000 ден. 5,600 ден. 6,300 ден.
Goccia Goccia IFR е прекрасна осветлувачка оклагија, дизајн и функционалност во едно. Можете да ја наместите Goccia во гардеробери, под полици или секаде каде ви е потребно осветлување и место за алишта. Проѕирната PVC фолија ја штити од закачалките и не дозволува да се оштети додека вградениот движечки сензор детектира секакво движење во растојание од едно метро и автоматски ја гаси после 30 секунди.