Светло за под елементи

Шифра 1090110N/2 1090110N/1
Модел TLDM SLAVE
Моќ и Напон 1,6W @ 12V 1,6W @ 12V
Боја на
светлината
Природна бела
(4000 ÷ 4500К)
Природна бела
(4000 ÷ 4500К)
Финиш Алуминиум Алуминиум
Цена 2,450 ден. 1,850 ден.
TLDM Светилка за површинско поставување под горните кујнски елементи со Master TouchLED, електронски прекинувач на допир. Ова значи дека преку него можат да се поврзат повеќе светилки од SLAVE моделот и сите да се палат и гасат со еден допир. Осветлувањето го создаваат група од 24 LED сијалички елегантно вградени во естетски издизајнираната основа.
SLAVE Светилка за површинско поставување под горните кујнски елементи без прекинувач. Под напон може да се поврзе самостојно со посебен прекинувач или, најдобро, да се поврзе со светилка која поседува Master прекинувач (Skate TLDM). Осветлувањето го создаваат група од 24 LED сијалички елегантно вградени во естетски издизајнираната основа.