Светло за во елементи

Шифра 1087205N
За елемент
со ширина
900 мм
Моќ и Напон 3,84W @ 12V
Боја на
светлината
Ладна бела
(5000 ÷ 5500К)
Финиш Алуминиум
Цена 4,600 ден.