Светло за во елементи

Шифра 1099105N/3D
Модел IFR (сензор)
Моќ и Напон 3W @ 12V
Боја на
светлината
Природна бела
(4200 ÷ 4500К)
Финиш Алуминиум
Цена 3,500 ден.