Механизми

Модел Only
Шифра SE03LA
Опис ONLY претставува еволуција кај класичните плакарски лифт оклагии. Изработена по најсовремена технологија со софистициран изглед и одлична ергономија. Како резултет, ONLY станува идеален додаток во секоj гардеробер.
Ширина 730 – 1190 мм
Носивост 10 кг.
Боја Бела, Сива
Цена 7,650 ден. (цената е иста за двете бои)