Механизми

Модел Otto
Шифра SE83PA104
Опис Лифт оклагија која се поставува на ѕид. Опремена со 7 места за Вашите закачаки за облека на самата рака како и под механизмот, закачалки кои се поставуваат паралелно со ѕидот. Не зафаќа многу простор и претставува одличен додаток во секој гардеробер/соба.
Носивост 5 кг.
Боја Бела
Цена 3,400 ден.