Механизми

Модел Otto Closet Pro
Шифра SE83CP
Опис Лифт оклагија која се поставува на ѕид. Држачите поставени од двете страни на централната рака можат да се подесат од 650 до 1150 мм во ширина. Се поставува високо на ѕидот со што се искористуваат високите делови во собата, а рачката на повлекување прави Вашата облека да биде лесно достапна во секое време.
Димензија на држачите 650 – 1150 мм
Носивост 10 кг.
Боја Бел, Сив
Цена 6,500 ден. (цената е иста за двете бои)