Канцелариски сегмент / Конструкции за маси

Модел Doodle
Опис Едноставност и функционалност

Едноставната метална цевка е главниот елемент кај Doodle. Внатрешниот зајакнувачки систем во цевките обезбедува стабилност во рамките без промена во нивната леснотија и надворешниот изглед на линиите.
Примена Секако, главната примена на Doodle е во канцелариите но, неговата природа и дизајн даваат можност да се развие и приспособи на барањата на останатите кои работат во други области, како работно биро во детски соби или како маса во дневните.
Димензии
  • 600, 800 мм – Ширина на ногарите
  • 1400, 1600 мм – Должина
Финиш
  • Бел
  • Црн
  • Алуминиум
  • Хром
  • Сина
  • Розе
  • Портокалова
Компоненти
Ногара Doodle 800 мм (Лева + Десна)
Шифра 61002265
Финиш Бела, Алуминиум, Црна, Портокалова, Хром
Цена
(за една ногара)
4,200 ден.
Ногара Doodle 600 мм (Лева + Десна)
Шифра 61002263
Финиш Бела, Сина, Розева, Портокалова
Цена
(за една ногара)
4,200 ден.
Спојник (1400 мм)
Шифра 61002271
Финиш Розева, Сина
Цена 1,100 ден.
Спојник (1600 мм)
Шифра 61002272
Финиш Бела, Алуминиум, Црна, Портокалова, Хром
Цена 1,100 ден.
Спојник за аголно биро
Шифра 61002276
Финиш Бела, Портокалова
Цена 2,200 ден.
Носач за кабли (1600 мм)
Шифра 61002332
Финиш Бела, Алуминиум, Црна, Портокалова
Цена 1,100 ден.
Носач за куќиште
Шифра 61002338
Финиш Бела, Алуминиум, Црна, Портокалова
Цена 2,500 ден.
Носач за куќиште БУБАМАРА
Шифра 61002339
Финиш Бела, Алуминиум, Портокалова
Цена 4,000 ден.
Панел (1600 мм)
Шифра 61002329
Финиш Бела, Алуминиум
Цена 2,000 ден.