Segment i zyrës  / Konstruksione për tavolina

Model Doodle
Përshkrim E thjeshtë dhe funksionale

Gypi i thjeshtë metalik është elementi kryesor te Doodle-i. Sistemi i brendshëm përforcues në gypa siguron stabilitet në korniza pa ndryshim në lehtësinë e tyre dhe pamjes së jashtme të vijave.
Zbatimi Gjithsesi përdorimi kryesor i Doodle-t është në zura, por natyra e tij dhe deseni japin mundësi të zhvillohet dhe të përshtatet kërkesave të të tjerëve që punojnë në fusha të ndryshme, si në byronë e punës në dhomat e fëmijëve ose si tavolinë në dhomat e ditës.
Dimensioni
  • 600, 800mm – Gjerësia e këmbëzave
  • 1400, 1600mm – Gjatësi
Finish
  • E bardhë
  • E zezë
  • Alumin
  • Krom
  • E kaltër
  • Ngjyrë trëndafili
  • Ngjyrë portokalli
Komponentë
Këmbëz Doodle 800 mm (e majta + e djathta)
Shifra 61002265
Finish E bardhë, Alumini, E zezë, Ngjyrë portokalli, Krom
Çmimi
(me një këmbë)
4,200 den.
Këmbëz Doodle 600 mm (e majta + e djathta)
Shifra 61002263
Finish E bardhë, E kaltër, Ngjyrë trëndafili, Ngjyrë portokalli
Çmimi
(me një këmbë)
4,200 den.
Traversë (1400 mm)
Shifra 61002271
Finish Ngjyrë trëndafili, E kaltër
Çmimi 1,100 den.
Traversë (1600 mm)
Shifra 61002272
Finish E bardhë, Alumini, E zezë, Ngjyrë portokalli, Krom
Çmimi 1,100 den.
Bashkues për byro këndore
Shifra 61002276
Finish E bardhë, Ngjyrë portokalli
Çmimi 2,200 den.
Mbajtës për kabllo (1600 mm)
Shifra 61002332
Finish E bardhë, Alumini, E zezë, Ngjyrë portokalli
Çmimi 1,100 den.
Mbajtës për shtëpizën e kompjuterit
Shifra 61002338
Finish E bardhë, Alumini, E zezë, Ngjyrë portokalli
Çmimi 2,500 den.
Mbajtës për shtëpizën e kompjuterit MOLLËKUQE
Shifra 61002339
Finish E bardhë, Alumini, Ngjyrë portokalli
Çmimi 4,000 den.
Panel (1600 mm)
Shifra 61002329
Finish E bardhë, Alumini
Çmimi 2,000 den.