Proal / Bottone / Модуларни елементи / Сегмент за бутици

Систем Bottone
Примена Дневни и спални соби, продавници, аптеки,..
Компоненти
Назив Матица
Шифра K BL 16
Финиш Инокс
Цена 500.00 ден.
Назив Капаче за матица
Шифра Т КТ12 Х 011
Финиш Инокс
Цена 150.00 ден.
Назив Држач за закачалки за облека
Шифра M KG04 x 265
Финиш Инокс
Цена 2,550 ден.
Назив Држач за стаклена полица
Шифра T KV12 X 300
Должина 300 мм
Финиш Инокс
Цена 700.00 ден.
Назив Држач за полица
Шифра T KS12 F 150
Должина 150 мм
Финиш Сив
Цена 240.00 ден.
Назив Држач за полица
Шифра T KL16 X 310
Должина 310 мм
Финиш Инокс
Цена 1,100 ден.