Proal / Bottone / Elemente modulare  / Segment për butiqe

Sistem Bottone
Zbatimi Dhoma të ditës dhe të gjumit, dyqane, barnatore,..
Komponentë
Produkt Vidhë amë
Shifra K BL 16
Finish Inox
Çmimi 500.00 den.
Produkt Kapak për vidhë amë
Shifra Т КТ12 Х 011
Finish Inox
Çmimi 150.00 den.
Produkt Mbajtës për varëse
Shifra M KG04 x 265
Finish Inox
Çmimi 2,550 den.
Produkt Mbajtës për rafte qelqi
Shifra T KV12 X 300
Gjatësi 300 mm
Finish Inox
Çmimi 700.00 den.
Produkt Mbajtës për rafte
Shifra T KS12 F 150
Gjatësi 150 mm
Finish E përhitur
Çmimi 240.00 den.
Produkt Mbajtës për rafte
Shifra T KL16 X 310
Gjatësi 310 mm
Finish Inox
Çmimi 1,100 den.