Модуларни елементи / Proal / Сегмент за бутици

Систем Profil
Примена Дневни и спални соби, продавници, аптеки,..
Компоненти
Назив Покривен профил
Шифра Е 0010 А
Финиш Алуминиум
Должина 2531 мм
Цена 570.00 ден./цел профил
Назив Сврзен спојник
Шифра 6 0030 Р
Цена 40.00 ден.
Назив Вертикален профил
Шифра С 0020 А 2531
Должина 2531 мм
Финиш Црн
Алуминиум
Цена Црн: 950.00 ден./цел профил
Алуминиум: 900.00 ден./цел профил
Назив Средишен вертикален профил
Шифра С 0012 А 2531
Должина 2531 мм
Финиш Црн
Алуминиум
Цена Црн: 2,000 ден./цел профил
Алуминиум: 1,900 ден./цел профил
Назив Страничен вертикален профил
Шифра С 0011 А 2531
Должина 2531 мм
Финиш Црн
Алуминиум
Цена Црн: 1,300 ден./цел профил
Алуминиум: 1,200 ден./цел профил
Назив Средишен вертикален профил
Шифра С 0011 А 2531
Должина 2531 мм
Финиш Црн
Алуминиум
Цена Црн: 1,600 ден./цел профил
Алуминиум: 1,400 ден./цел профил
Назив Држач за закачалки
Шифра М 0340 F 290
Цена 900.00 ден.
Назив Држач за полица
Шифра М 0532 М 170
Финиш Сив
Должина 170 мм
Цена 450.00 ден.
Назив Држачи за полица
Шифра М 0260 F 305
Финиш Сив
Должина 305 мм
Цена 1,240.00 ден./пар.
Назив ДРжач за полица
Шифра М 0020 А 350
Должина 350 мм
Финиш Црн
Алуминиум
Цена Црн: 600.00 ден./цел профил
Алуминиум: 550.00 ден./цел профил
Назив Држач за полица
Шифра М 0011 А 380
Должина 380 мм
Финиш Црн
Алуминиум
Цена Црн: 850.00 ден./цел профил
Алуминиум: 790.00 ден./цел профил
Назив Држачи за полица и оклагија
Шифра М 0265 F 305
Должина 305 мм
Цена 1,440 ден./пар.
Назив Држач за полица и оклагија
Шифра М 0215 F 380
Должина 380 мм
Цена 700.00 ден./пар.
Назив Држачи за панел
Шифра М 0410 F 025
Цена 400.00 ден./пар.
Назив Врзен елемент
Шифра 6 0010 053
Цена 20.00 ден./пар.