Рачки

Серија Luxury – Рачки со елементи на Swarovski.
Модел Финиш Цена
WMN693 128 143 Никел сатен 620.00 ден.
WMN693 128 143 Црн никел 610.00 ден.
WMN693 32 46 Никел сатен 550.00 ден.
WMN693 32 46 Црн никел 540.00 ден.