Канцелариски сегмент / Канцелариски додатоци

Опис Флексибилен носач кој уредно ја средува мрежата од кабли под бирото, а воедно остава визуелно привлечен впечаток.
Шифра Brick
Висина 770 мм
Финиш Сив
Цена 1,320 ден.